Andra dagen

massor med intryck. Tre arbetspass varje dag. I morse var vi ute och vandrade med tre noshörningar. Först gjorde vi rent i deras natthärbärgen. Vi får lära oss massor om djuren. Andra passet, efter frukost lagade vi ett stängsel. Efter lunch och lite siesta har vi gjort rent på land hos en jättestor krokodil. Sedan hämtat två nydödade hjortdjur. Det ena fick lejonhannen. Det andra två hyenor förutom en skånk som den stora krokodilen fick och då visade han sig på land i all sin prakt.

Just nu renduchad efter dopp i poolen och så småningom kommer en god middag. Solen sänker sig över ett vidunderligt landskap.

En reaktion till “Andra dagen”

  1. Hej Ingrid!
    Vilka fantastiska upplevelser och glimtar du ger oss!
    Härligt! Ha det fortsatt bra!
    Här är full vinter, vilken kontrast.
    Kerstin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *