Måndag 11/1

sitter under stjärnhimlen påhejad av grodornas ihärdiga kväkande och sikadornas sång. Vår grupp har idag utökats med 6 personer från Wisconson, ett äldre par och fem damer med mycket intressanta specialiteter. Hann väl aldrig berätta att jag var ute och red i förra veckan och det blir nog fler tillfällen. Varje dag tillbringar vi tid antingen med de fyra elefanterna eller de tre noshörningar. Djuren rör sig fritt dagtid men följs av beväpnade vakter som berättar för oss om djurens beteenden Minst ett pass av tre varje dag består av grovarbete. Mocka i de stora djurens nattbås. Bära fodersäckar om 50 kg, vi hjälps åt, bygga staket genom att först gräva hål för pelarna. Vi har nu grävt 20 hål med hackor och gröpt ur med händerna. Rensa sly allt från smått till mindre träd. Idag har lejonet och krokodilen fått mat. Båda är glupska. De lever var och en för sig. Temperaturen varierar mellan 18 och dryga 35 grader. Man önskar regn men hitintills har bara några stänk kommit. Idag har vi haft lite moln och det är skönt. Hoppas så småningom kunna få in en bild. Nu är klockan drygt 20 vilket betyder allmosa bedtime. Härligt att ni har snö hemma. Hoppas den ligger kvar. Massor av hälsningar!

3 reaktioner till “Måndag 11/1”

 1. Det låter som om du till och med får slita mer där nere än på Endorfin. Spännande upplevelser och möten med nya människor. Hoppas att du trivs och mår bra!!
  Här hemma har vi njutit av vinterväder i helgen med pulkaåkning och skridskor, men nu töar det mesta bort. Vilgot har börjat skolan igen idag och imorgon börjar även jag att arbeta.
  Ta hand om dig!
  Kram.

 2. Hej Ingrid
  Intressant och roligt läsa både om era ”mödor” och om djur- och naturupplevelserna.
  Var det häst eller kamel eller zebra eller? du red på?
  Här hemma fortsätter vintern med snö, skridskor och skidor och julen och tomtarna har åter gått i ide.
  Kära hälsningar
  Kerstin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *