Tisdag 12/1

Tack Sara och alla andra som hör av sig. Jag tror alla era kommentarer kommit fram. Jo, det var på häst vi red. Kan bli elefant om tiden räcker till. Idag har vi hört åskan och sett regnmoln men saknar nederbörd, vilket behövs. Temperaturen sjönk under 30 grader så jacka åkte på när vi sitter på ett lastbilsflak till och från olika aktiviteter. I morgon ska jag ta med min iPad som kamera. Kanske kan jag få till en bild i bloggen efter det. Tråkigt att snön försvinner på Västkusten, men vad annat är att vänta. Kram som alltid till er alla.

3 reaktioner till “Tisdag 12/1”

 1. Hej igen Farmor. Idag kom de fina vykorten på dina nya vänner Tafika, Shona och Kamichacha. Barnen blev jätteglada!! Blenda hälsar dock att hon vill ha ett kort på dig nästa gång.. Kram.

 2. Tack för att du skriver om dina äventyr! De måste vara enorma kontraster mot vardagen i Alingsås.
  Jag har varit i Bryssel idag på möte. Nu på eftermiddagen fick jag en timme över och gick till stora centrumtorget och manneken pis. De var två av de tre saker jag minns från när vi var Bryssel med familjen. Manneken pis är verkligen en märklig sevärdhet. Knappt någon där Så jag såg honom inte direkt utan först när jag kollade på kartan att det verkligen var rätt plats jag var på. Den tredje sevärdheten jag minns är EU-parlamentet, ev hinner jag gå förbi det imorgon innan jag åker hem.
  Kram

 3. Hej Ingrid!
  Lite speciellt att ha två släktingar samtidigt i Afrika!
  Ikväll ska jag skypa med Åsa som nu är i Dar-es-Salam och hittat ett bra hostel för de närmaste dagarna innan hon ska iväg för sitt uppdrag längre västerut.
  Här fortsätter vintern. Hoppas dina upplevelser också fortsätter på ett bra sätt. Alltid lika spännande att läsa om dem.
  Kram Kerstin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *