Fredag 22/1

Vandrat med white rhinos i arla morgonstund. Kanske visste ni inte att det finns vita och svarta noshörningar. Men båda är svarta. Egenskaperna är dock olika. De vita är dubbelt så stora till exempel. Väger 2400 kg. De svarta hälften.

I eftermiddag åker vi till några grottor med målningar.. Igår kväll hade vi Shona afton. Shona är den dominerande folkrasen med eget språk liksom ndbele men de utgör bara knappt 20%. Vi agerade lärare igår med barn yngre än nio år. Engelska stod på schemat.

Gruppen om 12 personer är nu så stor att vi inte alltid gör samma saker. I morgon ska vi i alla fall hjälpas åt att bygga färdigt ett staket. Fästa sex rader längsgående ståltråd mellan lodräta stolpar, fästavarje stolpe med en snutt ståltråd. Åtgången snuttar är nästan 600.

Så broder Lars. Fick ditt sms när vi var ute i bushen. Självklart blir jag jätteglad om du vill hämta mig på Landvetter. Anländer måndag den 25/1 med KL 1163 kl.22.20. Kommer från Amsterdam mejd KLM. I nuläget har jag beställt taxi Ödenäs men om du står fast vid detta kan du ringa honom på 070-7428068 och avbeställa.

Resan hem blir dryg. Först flera timmars väntan på flygplatsen i Harare och sedan flera timmar i Amsterdam. Går bara allt bra så spelar det ingen roll.

En mödosam eftermiddag med delvis brant bergsklättring upp och ner. Mödan värd. Mycket intressanta grottmålningar men underligt nog kanske inte mer än 700 år gamla. Nu väntar popcorn, dusch och så småningom middag. Sällan i sängen efter kl 9.

Om vi inte hörs mer hoppas jag vi ses snart. Kram från Ingrid

2 reaktioner till “Fredag 22/1”

  1. Hej Ingrid!

    Jag har noterat hur du kommer till Landvetter och ställer in mig på att möta dig och avbokar i så fall taxin i god tid.

    Önskar dig en fin avslutning på denna fantastiska tid som du haft och välkommen tillbaka!

    Broder Lars

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *